Show menu

Prijava

Ne želim izpustiti priložnosti za najboljše Europark ponudbe, zato se strinjam, da me do preklica obveščate o popustih, akcijah, promocijskih dogodkih in najrazličnejših ugodnostih.

Prijavi
Soglašam, da upravljavska družba Europark d. o. o. uporabi moje ime in priimek ter elektronski naslov za pošiljanje personaliziranih novic nakupovalnega centra po elektronski pošti in me tako obvešča o zanimivostih in novostih v nakupovalnem središču, dogodkih in ponudbi.

Osebni podatki se ne posredujejo tretjim osebam – izjema pri tem je družba AV studio d. o. o. kot obdelovalec podatkov za pošiljanje elektronskih novic.

Od upravljavske družbe Europark d. o. o. lahko kadarkoli zahtevate, da trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namen neposrednega trženja. Soglasje za neposredno trženje lahko kadar koli prekličete pisno na naslov Europark d. o. o., Pobreška cesta 18, 2000 Maribor, preko elektronske pošte gdpr@europark.si ali preko povezave, v ta namen navedene v posamezni prejeti elektronski pošti. Upravljavska družba Europark d. o. o. bo podatke, ki se na podlagi soglasja obdelujejo za namen neposrednega trženja, obdelovala do preklica soglasja, pri čemer preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov pred preklicem.

V času obdelave podatkov imate pravico do dostopa do podatkov, ki se na vas nanašajo, ter do popravka, omejitve obdelave, prenosljivosti ali izbrisa vseh ali posameznih podatkov, skladno z veljavnimi predpisi, in sicer pisno z zahtevo, posredovano na naslov Europark d. o. o., Pobreška cesta 18, 2000 Maribor ali preko elektronske pošte gdpr@europark.si. Prav tako imate pravico do ugovora in do vložitve pritožbe pri Informacijskem pooblaščencu.
V želji, da bi vas vsakič znova presenetili z uporabnimi informacijami, ki vas zanimajo, vas prosimo, da označite, iz katerih interesnih področij bi radi prejemali e-novice: